Dobrodelna tekma v Tivoliju

Zmaji za Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje.

Pred moštvi v ligi EBEL je še zadnji krog tretje četrtine prvega dela tekmovanja. V njem bodo ljubljanski zeleni zmaji gostili celovške rdeče.

20161018 oli kac langkow harandDvoboj v Tivoliju bo imel posebno, dobrodelno noto. Ves izkupiček iz prodanih vstopnic bo namenjen Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje. Ob tem bodo navijači zbirali tudi hrano in druge potrebščine za pomoči potrebnim otrokom. Zaradi poškodbe bodo zeleno-beli zaigrali brez Raphaela Bussieresa, Maksa Selana in Žan Luke Srpčiča. Mladinski reprezentant Mark Čepon se zaveda, da ga s soigralci čaka težko delo: "Po štirih zaporednih gostovanjih se vračamo v Tivoli. A to nam ne bo prav nič olajšalo dela. KAC v zadnjem času igra zelo dobro. Ima dobro ekipo in je slavil na avstrijskem derbiju. Kljub temu bomo storili vse, da naše navijače razveselimo. Upamo, da se jih bo zbralo čim več."

Celovčani so trenutno najbolj vroča ekipa lige. Z zmagami na zadnjih sedmih tekmah so se dvignili že na sedmo mesto prvenstvene razpredelnice. Mike Pellegrims ima pred srečanjem sladke skrbi. V lovu na osmo zaporedno zmago bo imel na voljo popoln kader. Med vratnicama bo prednost tokrat dobil David Madlener.

Dosedanja izida v sezoni:
18.10.2016 HDD Olimpija Ljubljana - EC KAC Celovec 3:6 (0:1, 3:4, 0:1); Ropret 2, Guimond
21.10.2016 EC KAC Celovec - HDD Olimpija Ljubljana 4:2 (2:0, 1:1, 1:1); Gabor, Harty


RZ
foto: MKV