Sponzorji

 

MOL

Mestna občina Ljubljana

Mestna občina Ljubljana je ena izmed enajstih mestnih občin v Sloveniji, s središčem v Ljubljani, glavnem mestu Republike Slovenije.
V sklopu svojega delovanja se zavzema tudi za uresničitev programa športa Mestne občine Ljubljana ter zagotavlja javne mreže športnih objektov, poleg tega pa tudi sofinancira različne športne programe.

http://www.ljubljana.si

 

 

Petrol logo 350px

Petrol d. d.

Petrol d.d. je največja slovenska energetska družba, največji slovenski uvoznik, največje slovensko podjetje po prihodkih, sočasno pa tudi ena največjih slovenskih trgovskih družb. Med "velike" se uvršča tako po vrednosti aktive in ustvarjenih čistih prihodkov ter dobička, kot tudi po številu zaposlenih in delničarjev. Osrednjo poslovno dejavnost družbe predstavlja trgovanje z naftnimi derivati, plinom in ostalimi energenti. Gre za poslovno področje, na katerem Petrol ustvarja več kot 80 odstotkov vseh prihodkov od prodaje, na slovenskem trgu pa dosega tudi vodilni tržni delež. Sočasno Petrol trguje tudi z blagom za široko porabo in s storitvami, s katerimi ustvarja preostalih nekaj manj kot 20 odstotkov prihodka.

http://www.petrol.si/

 

Logotip LPP TEHNICNI PREGLEDI IN HOMOLOGACIJE 350ox

LPP Tehnični pregledi in homologacije

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet, d.o.o. v sektorju Tehnični pregledi in homologacija vozil nudi različne postopke, ki so povezani z ugotovitvijo skladnosti vozila s predpisi (homologacijo), pregledom tehnične brezhibnosti in registracijo vozila.

http://www.lpp.si/tehnicni-pregledi-homologacije

 

 

Unicredit Bank 350px

UniCredit Banka Slovenija d.d.

 UniCredit Bank je na slovenskem trgu prisotna od leta 1991. Pot na trg si je banka izborila z inovativnimi produkti in visoko motiviranim kadrom s posluhom za potrebe svojih strank. Banka je del skupine UniCredit - vodilne evropske banke, ki igra ključno vlogo v državah in skupnostih, v katerih je prisotna. Poleg strokovnega svetovanja in osebnega odnosa do strank, največja evropska bančna skupina UniCredit prinaša preprostejše poslovanje podjetjem, ki delujejo v mednarodnem okolju, ne nazadnje pa tudi prenos najboljših evropskih praks v Slovenijo.

http://www.unicreditbank.si/

 

 

BTC

BTC, d. d.

Družba BTC je dinamična družba visoke rasti, velikih naložb in inovativnih poslovnih rešitev. Poleg upravljanja edinstvenega prostora sožitja, BTC Cityja, ima družba zelo raznovrsten portfelj programov in storitev, med ključne generatorje prihodkov družbe pa spadajo tudi logistične storitve, razvoj in upravljanje tujih nepremičnin in strateški projekti.

http://www.btc.si

 

 

mazda a cosmos 0915 350px

A-Cosmos d. d.

Osnovna dejavnost družbe A-Cosmos d. d., je prodaja in servis novih in rabljenih vozil ter distribucija rezervnih delov in servisne opreme.

Podjetje prodaja nova vozila Mazda in BMW ter rabljena vozila, motorna kolesa BMW in popolno opremo za motoriste. Prav tako nudi tudi pooblaščeni servis znamk Mazda in BMW. Podjetje A-Cosmos d. d. ima več kot 3.000 m2 parkirnih površin, 1.000 m2 salonskih površin ter 3.000 m2 servisnih površin (mehanične delavnice, ličarsko-kleparska delavnica,…). Drugi avtomobilistični center je v BTC City Ljubljana ob avtopralnici.

http://www.a-cosmos.si

 

 

pivovarna union logo zmaj vector 250px

Pivovarna UNION d.d.

Pivovarna Union d. d. je ena večjih delniških družb v Sloveniji. Najsodobnejša tehnološka oprema, prvovrstne surovine ter visoko strokovno znanje podjetju omogočajo ponuditi potrošnikom le dobre stvari. Glavni proizvod Pivovarne Union je Union pivo (Union svetlo pivo, Union temno pivo, Union Pils, Union brezalkoholno pivo, Union Radler). Poleg piva Pivovarna Union proizvaja in polni tudi osvežilne brezalkoholne pijače Sola, vode z dodatki Za (Za life, Za harmony, Za symphony), voda Nula (Nula malina in Nula grenivka) in  izvirsko vodo Zala.

http://www.pivo-union.si/si/

 

 

 Generali horiz 350px

Generali d. d.

GENERALI zavarovalnica d. d. Ljubljana je od leta 2006 največja tuja zavarovalnica v Sloveniji in spada med vodilne štiri zavarovalnice na področju avtomobilskih, domskih in nezgodnih zavarovanj ter zavarovanj kreditov. Generalijevo ključno vodilo je, da svojim zavarovancem v prvi vrsti nudi zavarovanja, ki so uveljavljena v svetu, a hkrati prilagojena potrebam slovenskega trga.

http://www.generali.si

 

 

Amicus 250px

Amicus d. o. o.

Podjetje Amicus d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993 je danes drugi največji ponudnik zunanjega oglaševanja v Sloveniji ter edino podjetje, ki nacionalno zagotavlja vse tri dele zunanjega oglaševanja: avtoceste (Giga panoji), mestne vpadnice (Jumbo panoji) in mestna središča (Supreme panoji in svetlobne vitrine). Podjetje v sodelovanju z vrhunskimi oblikovalci in arhitekti oblikuje tudi elemente mestne komunalne opreme (avtobusna postajališča, klopce, koše za smeti, omejevalne stebričke in stojala za kolesa) ter tako pušča trajni pečat v sredinah svojega delovanja.

http://www.amicus.si/

 

 

Hidrotehnik 350px

Hidrotehnik d. d.

Družba Hidrotehnik d. d. je specializirana za področje nizkih gradenj in hidrogradnjo ter urejanje voda. Na podlagi pridobljene koncesije opravlja tudi gospodarsko javno službo na povodju srednje Save in Soče, ki obsega vzdrževalna dela na vodotokih in odpravo posledic neurij ter poplav. Družba ima lastno betonarno za proizvodnjo betonskih mešanic, železokrivnico, mehanične delavnice in lastno gradbeno mehanizacijo. Z lastno projektno dejavnostjo naročnikom zagotavlja sodobno zasnovane rešitve, kjer sta načrtovanje in izvedba vedno v sožitju z naravo in okoljem. V zadnjem času veliko energije posveča razvojnim aktivnostim in vključevanju v evropske projekte na področju urejanja voda.

http://www.hidrotehnik.si/

 

 

LOGO TIFT HDD 1 350px

TIFT d. o. o.

Podjetje Tift d. o. o. je vodilni ponudnik poslovnih storitev tiskanja in opreme za predstavitve. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2000 in je v zasebni lasti ter je zastopnik in distributer za multifunkcijske naprave TOSHIBA, projektorje in profesionalne zaslone SHARP ter visoko zmogljive barvne tiskalnike RISO.

http://www.tift.si

 

 

Kompas Logo 350px 

KOMPAS d. d.

Kompas je specialist tako za potovanja kot druge turistične storitve v Sloveniji in tujini, v glavnem v Jadranski regiji in v Srednji ter Vzhodni Evropi, kot tudi v drugih evropskih državah. Glavne dejavnosti podjetja so oblikovanje, organizacija in izvedba počitniških paketov, vodena krožna potovanja, organizacija kongresov, raznih srečanj, motivacijskih potovanj ter posebnih dogodkov.

http://www.kompas.si

 

 

yachting logo vector1

Just Pefect Y.C. & Event Design

JP Storitve d.o.o. z blagovno znamko Just Pefect Y.C. specialisti za najem plovil / yacht charter in event design managament.

http://www.justperfect-sailing.com

 

 Tosidos 350 png

Tosidos d. o. o.

Družbo Tosidos so leta 2012 ustanovili trije družbeniki – Iskra Impuls d. o. o. iz Kranja, TMT Hmezad d. d. iz Ljubljane ter družba 3.14 d. o. o. z Bleda -, da bi zapolnili vrzel na uničenem segmentu gradbeništva v Sloveniji, ki je zazevala ob propadu velikih gradbenih podjetij med leti 2009 in 2012. Iz podjetja s štirimi zaposlenimi je v treh letih in ob preko 20 projektih zrasla uigrana strokovna ekipa, ki danes suvereno prevzema in vodi najzahtevnejše gradbene projekte po vsej Sloveniji.

http://tosidos.si/

 

 

Arag logo 250px

ARAG SE

ARAG je globalna zavarovalnica, ki ponuja zavarovanje pravne zaščite. Zavarovalnica ARAG je po letu 2000 podredila celotno poslovno strategijo širitvi na svetovni trg, z željo, da v vseh razvitih državah ustanovi svojo zavarovalnico. ARAG želi s tem postati globalna zavarovalnica pravne zaščite.

ARAG nudi svojim zavarovancem enakopraven pravni položaj pred zakonom, ki je temelj urejenega človeškega sobivanja.

http://www.arag.si

 divino logo 250px

Restravracija diVino

Restavracija diVino je del skupine Dulcis Gourmet, ki pod svoje okrilje postavlja tudi ponudbo restavracij San Martino, Casa Nostra, Ošterija pri oljki, Al Capone ter slaščičarn Dulcis Caffe in Twenty Caffe. Blagovna znamka Dulcis Gourmet postavlja nove smernice v najsodobnejših konceptih in tehnologijah v restavracijah, z ogromnim poudarkom na prvovrstnih naravnih sestavinah jedi, pripravljenih na tradicionalen način po domačih receptih naših babic.

http://www.divino.si/

 

Radio Hit 250px

Radio Hit

 Radio Hit je kot prva komercialna radijska postaja začel oddajati 1. aprila 1993. Danes spada Radio Hit med najbolj priljubljene radijske postaje v Sloveniji, dvakrat pa je prejel tudi nagrado Viktor, za najboljšo radijsko postajo.

http://www.radiohit.si/si

 

 

Radio Aktual 350px

Radio Aktual

Radio Aktual je v zadnjih letih uspešno stopil na vrhu slovenskih radijskih postaj. Slovi po prepoznavnih voditeljih, radijski produkciji, ki narekuje trende, navdušujoči statistiki poslušanosti, razprodanih koncertih, izjemni geografski pokritosti in zavidljivih trženjskih priložnostih.

http://radioaktual.si

 

 

Tesa 350px

Tesa tape d.o.o.

Tesa SE je vodilno podjetje za proizvodnjo samolepilnih izdelkov in sistemov za industrijo, prodajo in potrošnike. 125 let izkušenj na področju tehnologije premazovanja in razvoja lepilnih mas ter inovativnih rešitev so teso, z glavnim sedežem v Hamburgu, popeljale na vrh svetovnega trga na različnih področjih aplikacij.

http://www.tesa.si

 

 

si mobil logo 250px

SI.MOBIL d. d.

Si.mobil je kot prvi zasebni mobilni operater v Sloveniji uporabnikom svoje storitve predstavil marca 1999. Danes je Si.mobil med uporabniki prepoznan kot operater, ki nudi kakovostne storitve, vredne svoje cene. Uporabnikom je kot prvi v Sloveniji predstavil in ponudil storitve GPRS, WAP in MMS. Kot prvi slovenski operater in med prvimi v Evropi je omogočil hiter prenos podatkov preko tehnologije EDGE, kasneje pa je ponudil tudi širokopasovni mobilni internet preko lastnega omrežja UMTS/HSDPA. Leta 2012 je Si.mobil prvi v Sloveniji ponudil storitve v omrežju LTE.

https://www.simobil.si

 

 

costella logo slo 350px

Costella d. d.

Podjetje Costella d. d. polni naravno mineralno vodo Costella, ki prihaja iz izvira v osrčju neokrnjene narave, na obrobju redko ohranjenega evropskega pragozda. Obkroža jo 56 km2 območja Natura 2000, v bližnji in daljni okolici polnilnice ni industrijskih obratov, obdelovalnih površin ali drugih potencialnih onesnaževalcev okolja, ki bi utegnili izvir onesnažiti.

http://costella.si

 

 

hotel slatina lezece 350px

Hotel Slatina

Hotel Slatina d.o.o. je specializiran zdraviliški hotel, ki se nahaja v zelenem osrčju Rogaške Slatine, ob gozdu in promenadi, blizu termalne Rogaške riviere. Hotel poleg vrhunske kuhinje, centra sprostitve in wellnesa ponuja edini slovenski zdraviliški center za gastroenterologijo in metabolizem!

http://www.hotel-slatina.com

 

Slovenske železnice logo

Slovenske železnice, d.o.o.

Slovenske železnice so koncern devetih železniških podjetij, ki opravljajo širok spekter logističnih storitev v Sloveniji in Evropi. Podjetja, ki sestavljajo Skupino Slovenske železnice, skrbijo za varne in hitre prevoze tovora in potnikov ter celotno logistiko na enem mestu, prav tako pa nudijo tudi širok nabor povezanih dejavnosti.

http://www.slo-zeleznice.si/sl/